onsdag 4 mars 2009

Vilja av stål

Efter vi lämnat Mathias på fritids så for vi in till Nordmaling för att lämna av Hampus hos farmor, han ville följa med henne på bingo som va idag.
For sen å handla lite inför imorgon.

När vi kom hem så ville Felicia gå till Veronika å leka.
När jag höll på att hjälpa henne så ringer dom från fritids, Mathias ligger på vägen och vägrar gå, han vill hem...
Dom va på väg till pulka backen, dit han bruka vilja gå, men inte idag, han sten vägrade, dom erbjöd han att han skulle få åka pulka dit, att dom skulle dra han, men när dom lyfte han på pulkan så rullade han bara av och sten vägrade att gå upp, så det va bara att fara upp å hämta han.
Vi pratade sen när vi kom hem för att få höra var som hänt och varför han inte ville fara dit.
Inget hade hänt, han ville bara till pulka backen när pappa är med.
Men nu fick vi en stund för oss själva, först åt vi mat och sen satte vi oss å spela memory ett par gånger, han är helt otrolig, vilket minne han har, han vann över mig varje gång. Sen spelade vi labyrinten å han vann även där, att sätta sig å spela ett vanligt sällskaps spel med barna sina är något många skulle behöva göra.

En sväng med skotern hans med, Mikael kom hem en liten stund tidigare så han tog barna plus Connys och Lindas bröder som är här med sig.

En lugn kväll blev det, vi spelade memory igen och nu va Mikael med och varken han eller jag hade en chans över Mathias, han har ett super minne.

Nä gott folk nu är det slut för i dag.
Superstorm

Inga kommentarer: