söndag 15 mars 2009

Piggare

En lugn morgon fick vi.
Inga planer dagen, kastat in lite ved, fortsätta tvätta, Mikael, Hampus och Mathias gick upp på vea taket å skottade bort all snö som låg på.

I dag så har alla varit pigga, det är Fanny som är ganska spak men hon har inte kräkts något, men det syns att det har tagit på, hon har ju haft oturen att åka dig 2 gånger inom en månad.

Nicklas, Wille, Veronika och Alisia komme över så alla va ute å lekte, det har ju varit att underbart väder i dag. En sväng förbi pulkabacken blev det oxå.

Idag blev det premiär, vi kunde öppna på ut till altanen och satte oss å fikade där, länktar så tills vi kan öppna på helt och kan flytta ut dit.

Har stora problem med Mathias, han vägrar att ära, jag få i han frukost, sen kan vi ha tur att få i han lite fika vid 14,00 men inte i dag, lunchen vägrar han. Middagen bruka gå bättre med lite mutning, lovade baka en kladdkaka om han åt mat och det värkade funka.
Få se om vi kan muta han till att äta fler gånger, det vore ju kanon. Vi måste få han att äta. han är nog nätt som han är.

Ska se Beck nu å sen kojsa.

good bye Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: