måndag 16 februari 2009

Vädra

Mikael va hemma för vård av barn även idag, båda pojkarna va hemma i dag oxå.

Kände mig riktigt pig så jag tänkte röja upp, skura och vädra ut. Började i vårt rum, ut med säng kläderna, dammtorkade å dammsög.

Efter en stund så dök Gunilla å Isabell upp så då blev det lagomt med en paus. Efter dom farit så skurade jag kylskåpet sen blev det lunch, efter det så klädde vi på oss å for till pulka backen en stund, träffade Gunilla och dagbarna hennes.
Hem å fika lite å sen satte vi igång igen, då blev det övervåningen. Mikael satte fast hyllorna som han skruvade ihop här om dagen, möblerade om lite å det blev riktigt bra, hjälpte barna med deras rum oxå.

Korv å potatis, stekt ägg å lök fick det bli till middag, Mathias har svårt med maten, man få tvinga han till att äta lite gran, han får ju INTE gå ner i vikt han är nog nätt som han är.
Fanny har inte velat äta något heller, försökte få i henne lite korv men det komme upp igen. Hon har inte spytt något sen i fre men har heller inte velat äta något, inte ens vällingen har hon velat ha, lilla gumman du måste äta.

Efter maten så for Mikael upp på kiosken för att köpa mjölk å sen satte vi oss för att spela Astrid Lindgrens filmspel tillsammans med barna, sen va det bara för pojkarna att hoppa in i duschen å sen i säng för imorgon blir det skolan igen.
Försökte få i Fanny en välling flaska nu innan hon skulle lägga sig men hon stenvägrade, börja bli lite orolig, försöker få i hon både mat å vätska men hon vill inte, har bara bytt blöjan 3 g å det va inte mycke kiss i dom.

Ska nu se CSI klart å sen krypa i säng.
Jo föresten glömde skriva att Mathias har dragit ut en tand med en tång, ja ni läste rätt, med en tång nu i kväll.



Photobucket

1 kommentar:

Linda sa...

Med en tång på kvällen??? varför?
Tycker synd om lill gumman, FANNY-DU MÅSTE ÄTA!!!!
Tycker det e tråkigt att barnen inte e så pigg, men tyvärr bruka det ju va så efter magsjukan.
Tänker på er.
Kram