fredag 27 februari 2009

Skotre

En hyfsad natt i natt.


Av lämning som vanligt, Felicia till Isabell och Fanny vilande, en bra start på fm.

Tvätt, betalat räkningarna som är mindre kul att göra, satte mig sen i soffan med en kaffe tår la på fötterna och slappade en stund.


Mikael slutade tidigt i dag och med ett sådant här underbart väder så va det bara en sak som stod på listan, skoter åkning. Man först va vi in å handlade, hämta upp Mathias på bagarstugan där dom va å bakade och sen Hampus å Felicia som båda va hos Isabell å Jonathan, hem å packa fikat, sen bar det iväg. Camilla, Kent-O och Crisse följde med, vi kom iväg kl 14,00 och kom hem 17,30 en hel dag, vi for upp till utkiken å grillade korv, Crisse gjorde upp en brasa i kaminen där inne så det blev varm å skönt och vad gör då Mathias, jo han känner på röret som är hetare än hetast å bränner sönder sin hanske, som tur är så bränner han sig inte men detta vad hans 3 par hanskar som han nu har först denna vinter, aaaa.....


Värmde upp pizza som vi hade i frysen och gjorde en sallad till mig å Mikael. Farmor å farfar tittade förbi en sväng och när dom for så ville Hampus följa med.


Satte oss sen å mysade framför brasan å såg på tv´n, barna fick vara uppe en stund extra och nu sover alla även Mikael.


Nu blir det sängen och krama kudden.
Moon tree Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: