torsdag 19 februari 2009

Norrskenshallen

Ja ha nu sitter man här å skvallrar om dagens händelser igen.

Lämnade av pojkarna på skolan, sen hem å göra ordning fikat och flickorna och sig själv för att fara i till Nordmaling för att vara med pojkarna på Norrskenshallen, hela skolan skulle vara där idag. Vi va några föräldrar som tagit sig tid att vara med barna, något som dom uppskattar, bara att man är där och titta på och visade intresse.

Iväg å handla och där träffade vi först våra snart nya grannar, inte många dagar kvar. Sen träffade vi Ella så vi stod å pratade en stund, när vi kom till kassan så kom Ida, det är ett tag sen vi såg henne.

Hem å lägga lila tösen och packa upp, pojkarna skulle gå på miniorerna i dag å sen skulle dom följas åt hem. Efter lite stök å bök så kröp jag å Felicia ihop oss i soffan, hade först gjort upp en eld i kaminen så vi hade det så mysigt, behövde ju inte fara å hämta Mathias.
Låg ihop kurade i soffan och dåsade då ringer telefonen, det va fritids, Mathias va där, suck bara fara å hämta han, på väg upp så kom Hampus gående med sparken, frågade varför inte Mathias följde med han men Mathias trodde att han skulle tillbaka till fritids. Egentligen gjorde det inge, va utan bananer som jag skulle ha till maten så vi svängde förbi kiosken å köpte det.
Sen hem å på börja middagen, lite kaffe och sen slöa tillsammans en stund.

Nu tänker jag säga god natt, i morgon är en ny dag å vi kanske ses då.



Ljus Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: