måndag 9 februari 2009

Feber

Ja ha, vad ska man skriva om idag????

Sylt kokning har det blivit i dag, hallon.
Har även varit till Nordmaling, Fanny skulle till tandläkaren ( info), förbi på apoteket å hämta ut både min å Mathias medicin, det blev oxå en sväng förbi Sandströms för att köpa hanskar till Mathias och Felicia.

Dom ringde från skolan för att meddela att Mathias vägrade äta ( fm biverkning av medicinen ), även att han har varit svår att hantera, varit väldigt spidad, vill inte lyssna, bara sprungit omkring.

När jag for å hämtade han så ville han till en kompis men både han och Felicia hade kompis förbud i dag, vi har kommit överens om att om man sover till 06,30-7,00 så få man vara med en kompis, men stiger man upp kl 05,00 så blir det inte, bara att hoppas att det blir resultat med att dom sover lite längre.

Det blev kassler och pommesfrit till middag.
Efter maten satte sig pojkarna å se på tv´n, Hampus läste läxan först, efter ett tag så va jag tvungen att titta till Mathias för jag tyckte han hade varit för tyst. Han såg inge pigg ut å kändes varm, 39 g feber, inte undra på att man är lugn...

I morgon kommer Linda å Conny förbi en sväng för att skriva på några papper, kul, kul, kul, vi ses i morgon.

Sitter nu å knäcker nötter å se på CSI innan sov dax.
Sov sött.

1 kommentar:

Linda sa...

Japp vi syns imorgon!!! Så gullig du, som fixar o trixar åt oss, ska bli så spännade så. Längtas tokemycke. Tråkigt Mathias e sjuk.
Kram Kram!!!