måndag 2 februari 2009

Bup

I dag så hade vi möte med skolan angående Mathias, om hur det går och vad vi ska göra för att det ska bli bättre. Vi ska börja förbereda han inf 1 an, han ska börja få gå in i klassen, få en egen bänk och en bok han kan jobba med, mm.

Sen bar det iväg till stan, gjorde några ärenden å sen iväg till bup.
Vi satt å pratade med hans läkare om hur Mathias har det i skolan och hemma, dom fick väga, mäta och ta hans blodtryck, det märks att dom är van med barn med adhd, dom tar barna på ett speciellt sätt, det blir aldrig några problem, man känner att det inte är den där spänningen i luften som det lätt annars blir med andra läkare/ skötersker.
Allt gick kanon, Mathias va så duktig så. Nu ska vi göra ett nytt försök med medicin igen, hoppas det går bättre denna gång.

Vi har fått tillbaka vår förlorade katt gumma i kväll, vi började bli riktigt oroliga att något hänt henne, hon ha varit borta i 2 dagar och det har hon aldrig varit tidigare. Men nu när hon kom hem så har Tuffs blivit helt tokig.

Om vi har tur nu så kanske vi får en mycket trevlig fam in flyttad hit till Rundvik och en hel hög med barn har dom oxå, ska hålla tummarna att allt går hem nu.

Nä dax att sluta, har en karl som ligger här brevid å snarkar för fullt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du gumman, det får vi ju berkligen hålla tummen för =)