onsdag 4 februari 2009

Möte

Onsdagar är en stressig morgon, det är så mycke som ska ordnas. Oftast så är det ute dag så då ska barna ha med sig fika och packning beroende på vad dom ska göra, idag va det skidåkning, vi hade kollat upp allt i går kväll så det va fixat, sen så kan Mathias först ha utflyktfm med förskolan å sen på em med fritids/skolan så då ska han ha två gånger upp plus att Hampus oxå ska ha sin packning och den sista genomgången av läxan.
Sen är det bara att se till att alla är klädda å klar så inte pojkarna kommer försent, vilket inte är så lätt när man har en son som inte har tid att klä sig, det är oftast så att vi alla är klädda å är på väg att sätta oss i bilen när han upptäcker att han inte är klädd, många gånger har jag hunnit köra ut bilen på vägen innan han kommer springande.
Min lilla Mathias.

Har bakat en kaka, å gjort en trolldeg till Felicia i dag, skulle ha bakat mera men slut på några ingredienser.

Efter maten kom Farmor å farfar för att vara barn vakt, det är möte ang skolan och besparingar, en ev sammanslagning av Rundvik och Lögdeå skola är på tal, inget är bestämt än, vi få bara hoppas att dom inte lägger ne någon av dom.

Sen hem å lägga barna, sitter nu framför tv´n, något ganska spännande, har inte sett det tidigare, The Tudors, en serie och naturligt vis så är det del 9 av 10, typiskt, skulle vilja se det från början, men men.

hopp i säng, go natt.

Inga kommentarer: