onsdag 18 februari 2009

Födelsedag ????

Har lämnat pojkarna som vanligt, sen hem å äta fruckost.

Va in till Nordmaling en sväng jag å flickorna, va först förbi på falgrens för att köpa lite saker till övervåningen, förbi affären å köpte frimärken, svängade in till kommun huset för att lämna in lite papper och sen blev det biblioteket för att lämna tillbaka två ljud böcker.

Sen va det bara att skynda sig hem, Hampus va hemma själv, han han hem före mig. For sen å hämtade Mathias, väl hemma blev det lite fika å sen gick jag upp för att ta fram det jag hade handlat, är så nöjd till och med Mikael tycker det blev bra, man får en lugn känsla när man är där.

Middag blev det även idag. Vi hade precis dukat undan så kom Mari och Göran med ett paket ????
-Vi kom för att gratta Hampus....
-VA????????
-Han fyller väl år i dag.
-Nä inte i dag, om en månad.
Hahahaha.
Inte lätt att hålla ordning på allas födelsedagar, speciellt när man har en sån stor familj.
Hampus blev lite fundersam om han skulle få öppna packetet eller om han skulle spara det tills han fyller år. Det är klart han fick öppna paketet. Sen blev det fika och lite prat.

När dom farit så spelade vi lite gitarr stare, det va så kul, Hampus vann över Mikael, han fick 68% rätt å Mikael fick 63%, det sved för han.

Har suttit å sett Julianas kamp till ett nytt ansikte, oj vilken tös, så söt, duktig och modig. Man har ju en sån tur att man har fått friska barn, dom kan gå, prata, se och höra, sen att Mathias har sitt funktions hinder som det heter och har sina problem, men det finns dom som har det mycke värre.

Nu är det säng dax igen, tycker inte det är nå länge sen man steg upp.
MOON DIVIDER Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: