måndag 5 januari 2009

Hej

Vaknade kl 05,15 av att Fanny vaknade, tog upp henne å gav hon en snutt sen somnade hon om. Låg å pratade med Mikael en stund innan han klev upp för att göra upp eld, nu när det har varit så här kalt så måste det eldas här, har funderat på om vi skulle ha satt igång pelletsen men när man lix ä hemma så går det ju bra att elda.
Själv somnade jag om en stund.

Efter frukosten började jag att frosta av frysen, hade tänkt göra det innan julbakningen men det blev inte av, men nu är det gjort. Tvätt blev det oxå i dag, den tar aldrig slut.

Efter Felicia ätit frukost så ville hon gå å hälsa på Linda å Liam, så hon tog med sig vagnen å travade iväg ditt en sväng.

Mathias hade det lite tråkigt så Mikael frågade vad han ville göra??
- Åka skoter.
- Vill du köra kross på skoter spåret???
- JAAAAAA.

Så dom åkte på en sväng, Felicia följde oxå med så klart, inte vill man missa en skoter förd.

När dom kommit hem så satte vi oss för att spela spelet som Mathias fick till julklapp, disney skattjakten, ett roligt spel å spännande, även fast du inte han fram till skattkistan så kunde du ändå vinna för det är den som har rätt nyckel till kistan som vinner. Det blev två omgångar.

Lax med räkröra, potatis och blomkål med ost på blev det till middag.
Jag å Mathias byggde med lego en sväng efter maten.

Snabb badning blev av oxå för barna, sen satte vi oss framför tv´n, en stor skål med frukt sallad och mycke visp grädde till fick det bli innan det va dax att krypa till sängs.

Ska gå å hänga sista tvätten för i dag å sen ska jag ta det sista av fruktsalladen och grädden.

Dröm sött.
teddy candle Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: