fredag 12 december 2008

Lussia

Då har barna haft lussia uppträdande, dom va så duktiga allihopa. Barna skulle samlas på tor morgon kl 08.00, å sen skulle det börja kl 08..30.
Mikael åkte iväg å hämtade farmor, hon skulle vara hemma med flickerna. Sen va det bara att åka upp för att titta på barna och hur det skulle gå för Mathias.
Vi satt långt fram så vi kunde sitta nära om Mathias fick för sig något. Efter en stund så släktes kyrkan ne och lussia tåget komme ut, dom va så finna så. Först va det lussian å små tärnorna å sen kom tomtarna och en av dom va Mathias, han höll Hampus i handen.
När han Kom ut så såg han så stolt ut för att få vara med, men när han såg att det va mycke folk och att alla tittade på dom så såg man hur han kröp ihop in mot Hampus, så Hampus nästan fick dra med sig han. Men sen såg han oss å kom å kröp upp i knäet mitt å satt där hela tiden.
Sen va det fika.

Efter fikar så va det tillbaka till skolan, dom skulle ha pyssel kväll. Jag följde med Mathias till hans stationer, det va så mysigt. Minns när man själv gick skolan och hade dom här dagarna, bästa dagen som fanns.

När vi kom hem så åkte vi ner till Ö-vik, Mikael skulle hämta några saker på jobbet å sen for vi på barnens-h för att se om några julklappar men många blev det inte. I år blir det lite julklappar till barna, dom brukar inte få så mycke men i år blir det bara några var. Det kommer fler jular fram över.

I kväll komme Ella och Bosse förbi, trevligt, blir så sällan nu mera, men det är ju så, ibland så umgås man tätt å sen kan det gå ett bra tag innan man träffas igen, vi har små barn och deras börjar vara tonåringar så vi har fullt upp på olika sätt. Men kul är det när vi får in en date.

Ska krypa ner nu, tänkte baka lite julgodis i morgon.

Inga kommentarer: