onsdag 8 april 2009

Handling

Izabell ringde strax efter att pojkarna gått, så vi åt frukosten och Felicia packade det hon ville ha med sig sen for vi dit.

Precis när jag va på väg hem så ringde Camilla för å höra om hon fick komma över och titta på våra tillskott å det va klart hon fick, dom är så söta så.

Efter en stund så ringer Gunilla, Felicia ville inte leka nå mer hon ville hem, men när jag kom å hämta henne så ville Izabell oxå följa med och det fick hon, dom är för rolig dessa donner, dom sno på en femöring.


Mikael komme hem tidigare idag för vi skulle in på banken å prata lite, sen gjorde vi bort handlingen på både ica och systemet, hämta barna hos farmor å sen hem för att äta och sätta igång med att tapetsera hallen våran.

Men när vi kom hem så ringer Conny å undra om Mikael kunde komma upp till Lemesjö å hjälpa han ta hem deras bil som inte starta, så han åt och sen for han, komme inte hem för än kl 20,30.

Tappade lusten till allt, är lite less på att alltid hamna längst ne på listan.

Hade hoppas att vi skulle ha hallen klar å finn nu till påsk när vi få främmande, Mikaels syster och fam ska komma upp från Norrtälje i morgon å stannar över helgen.


Har suttit å myst med våra 4 små kissar å nu ser jag på tv´n och skriver här, sen sänge.

good night Pictures, Images and Photos


Inga kommentarer: