lördag 13 september 2008

Utedag

Igår höll jag på att ringa en massa både till den ena å till den andra, boka om tider och boka nya tider för att få allt att stämma in innan det är försent, suck...

Idag tog vi oss en ute dag, for upp till Bergsjö med Linda å Conny med barn även farfar komme förbi. Vi hade med oss ficka å korv, krossen, fyr hjulingen och vagnen som vi fick låna av Crisse.
Barna fick köra fram å tillbaka på åkrarna med krossen, tog en sväng ut i skogen med fyrhjulingen, grillade korv och fikade, en helt under bar dag.

Linda å Conny m barn följde se med hem, vi bjöd på mat och en omgång kort spel som dom förlorade ( att dom aldrig lär sig).
Det är helt otroligt vad våra å deras barn leker bra, det är aldrig nå problem fast dom är många (7).

Vårt lilla hjärta gjordeilla sig ordentligt idag, hon brände handen på öppen spis glaset, Stor blåsa mitt på handen och vit på alla fingrar, AJJJJJJJ, stakars liten. kylde ordentligt, sen kylbalsam på, ringde ne till Linda för att lång alvedon, tack.
De värkade som att det gick bra men efter ca 1 tim så satte hon igång att skrika, man hörde riktigt hur ont hon hade, om jag hade konsten att byta med hon hade jag gjort det på studs, hoppas hon få sova i natt.
Photobucket

Inga kommentarer: