onsdag 19 november 2008

Stolt

Ja ha då va halva denna veckan gjord, vad tiden går fort.

Har hållit på att ringa en massa till rektorn för att diskutera en sak som har inträffat på skolan men har inte lyckas få tag på han, få fortsätta i morgon.

Idag va jag iväg med Mathias till tandläkaren, va riktigt nervös, inte för att han skulle ha hål utan att han skulle sten vägra att gapa, för det skulle inte vara första gången och han är ju inte den som man kan muta till att göra saker som han inte vill.
Det började inte bra, en sköterska som bröt när hon pratade och bara en sån liten detalj kan göra att Mathias inte tänker göra det dom vill. Hon försökte styra han lite och då går det inte, hon fick inte titta eller räkna tänderna, efter en stund så kom tandläkaren in och ville kolla, hur ska detta gå ??????
Men det gick kanon bra, en helt underbar tandl, hon tog Mathias på helt rätt sätt, han behövde inte ligga ner utan han komme på att han ville sitta gränsle över där man annars ska huvudet och det va helt ok för henne, hon tyckte att han va så smart som kom på en sån bra sätt att sitta på om man inte vill ligga. sen va det bara för hon att räkna och skrapa lite på dom, allt såg så fint ut.
Jag är så stolt över sonen min som va så duktig.

Sen blev det att gå å köpa nya vinter skor åt han.

Svängde in på affären för att köpa några saker inför i morgon kväll, hoppas det blir lyckat, men det tror jag.
Photobucket

Inga kommentarer: