måndag 27 oktober 2008

ZZZZZZ

Dålig början på dagen...
När ska man få sova???
Fanny vaknade kl 3.00 å ville äta, la hon igen kl 3,30. Kl 4.00 kom Felicia in, kiss nödig och kl 4,30 kom Mathias ne,bajs nödig och sen gick han inte i säng nå mer. INTE KUL.
Det börja bli lite för långa dagar nu, det går väl bra några dagar, men när man inte få sova längre än till ca 3.00 i 4-5 nätter så är det inte konstigt att det snurrar i huvudet.

Va i väg en snabbis till Nordmalignfm för att hämta ut min medicin, ett paket och så passade vi på att svänga förbi hos en kompis, det är ett bra tag sen vi va dit.
Dom har inte mått så bra på sista tiden och man har inte velat fara dit å störa eller smitta ne dom när vi har varit sjuk från å till.
Vi fick i alla fall bra nyheter när vi kom dit, deras son som är lika gammal som Hampus är "frisk" nu, fast man vet ju aldrig dom ska på åter koll var tredje mån för att se så inte cancern har kommit tillbaka.
Tänk vilken mardröm, att få de beskedet att ens barn har cancer, fy oxå.
Nu är det bara att hålla tummarna på att han få förbli frisk.
Han såg då riktigt pigg ut, det va så kul att se pojkarna tillsammans igen, även fast det är ett tag sen så märktes inte det.

Gunilla å barna kom förbi en sväng på kaffe i dag, Isabell å Jonte stannade kvar hos oss för att leka, även Adam va här, han följde med Mathias hem från fritids.

Lite mat i magen när Mikael kom hem, suttit å pratat å skrattat.

Nu ligger barna, det är bara lillan som är vaken, ska se på city akuten å sen i säng.

Inga kommentarer: