fredag 24 oktober 2008

Ikea

Har varit riktigt off i dag, vet inte riktigt vad som är fram å bak, det blev lång dag i går.

Jag Camilla & hennes mamma for kl 7,00 ne till Ikea, vi for tidigt så vi inte skulle komma hem så sent på kvällen, och vad händer...
Jo vi va nästan framme, bara några mil kvar börjar bilen låta å kännas konstig, vi svängar av vägen för att se efter vad som va på tok, PUNKA, inte kul.
Ja ha, vad göra, det va bara att ringa efter hjälp.
Efter ca 1,5 tim kom Kent-O ne till oss och hjälpte oss att byta däcket, han fick ta med sig ett däck hemmifrån eftersom vi inte hade något reserv däck med oss, må tro han va glad att det inte hände någon olycka utan att vi han stanna av....


Hihihi...
Nä, inte riktigt så gick det till, ja vi fick punka & vi hade inge resärv däck med oss så det va bara att ringa efter bärgaren som kom å hämtade upp oss och körde oss till närmsta verkstad.
Det blev bara att köpa ett nytt däck, inte riktigt vad vi tänkte lägga pengarna på, men vad hade vi för val.

Efter 2.5 tim va vi på väg igen. Där rök frukosten som vi hade planerat äta när vi kom ne så det fick bli lunch iställe, gott för hungriga va vi.
Sen va det bara att gå å strosa hela dagen, vi handlade, fikade, åt, pompade, prata och skrattade hela dagen. Kl va nästan 00.00 innan vi va hemma.

Idag har man varit trög, va iväg å handlade lite med Camilla och va förbi apoteket för att beställa min medicin.
Kvällen ska bli lugn, Mikael skulle jobba över så jag å barna hade tänkt äta upp stekt pannkaka till middag, popa lite popcorn och se på en film tillsammans, men för en stund sen ringer gubben och frågar om han oxå få vara med, han behövde visst inte jobba över, skönt.

Inga kommentarer: