fredag 17 oktober 2008

Fredag

I går va ännu en seg dag, inte mycke blev gjort, men då man inte få sova så är det inte så konstigt. Från 23,00 till 01,15 fick jag sova sen löste barna av varan, va det inte Mathias som kom så va det Flicia, sen Fanny och även gubbens snarkningar. När jag precis fått slagit igen ögorna ringer gubbens väckare, suck, sen vaknade alla barn och det va full fart.

Men idag känns det lite bättre, fick sova nån timme mer, så det är bara att hugga i, tvätt, handla, städa skulle ha försökt baka oxå.

Igår hade det vist hänt en incident på skolan där tydligen Mathias sägs vara inblandad i, enligt fröknarna och Mathias själv fanns han på plats och kastade med INTE på bilen, hoppas att det inte kommer att bli en massa falska beskyllningar på han som en del började göra i våras på dagis.
Man skylde på Mathias att det va han som hade sönder eller att det va han som började mm, sen kommer det fram efter ett tag att det inte alls va han, å att han tom inte ens va i samma rum.
Tråkigt, men bara för att han är på hittig och som han är så är det så enkelt att skylla på han. Jag vet att han inte är helt oskyldig jämnt, men man kan inte häller bara tro att han är skyldig.
Detta är nog någon man får vänja sig med, för det lär nog inte bli sista gången.
Photobucket

Inga kommentarer: