lördag 21 november 2009

Mycke

Har sovit halv dåligt, har haft ont i huvudet hela natten.

Upp å äta frukost och ett gäng värktabletter å sen va det bara att sätta igång, hade tänkt hinna med en hel del, det är ju snart första advent.
Började med att plocka bort här nere och sen dammtorka vardags rummet, bakade en mjuk pepparkaka till fikat. Mikael hade ringt hit farfar å Sven-E för att få hjälp med att få ne pannan och ac-tankarna.

Kl 11.30 for jag in till Nordmaling för att göra en massa ärenden, in på Näslunds, Sytex å köpte 3 par nya jul gardiner till barnas rum uppe, in på ica, hade en beställning på systemet och sen hämta upp Hampus som har sovit på scouterna kl 13,00.

Hem å svängade in till Linda å lämnade av en sak, hem å packa upp och göra iordning fika till gubbarna. Få i säng Fanny som fortfarande inte är riktigt pigg.

Sen va det bara att fortsätta, byt gardiner, dammsuga och skura golven i v-rummet.
Sen fick vi främmande, Ulrik och Maria kom, bara att sätta igång med middagen, tacos fick det bli. Prat, prat, prat å lite kaffe. Klockan springer.
När dom for så va det dax att få i säng barna och stupa ner i soffan en stund, tog fram broderiet en stund men la bort det, huvudet orkade inte.

Känner mig inte pigg, men jag har INTE tid att bli sjuk nu.
Jag säger bara det, tur att det finns värktabletter....
candel Pictures, Images and Photos

Inga kommentarer: