onsdag 20 januari 2010

Ons

Hej å hå va det går.

Kallt ute i dag, hoppas det inte blir så kalt i natt, ha två nätter framför mig. Jag trivs bra på jobbet men på vintern så är det mindre kul, kallt, dåligt före, mörkt och lite sol å ljus få man se.

Morgonen blev som vanligt i dag, inte kul, men det är bara att ta ett djupt andetag och hoppas att man har tålamod som räcker.

Tösen är på bättrings vägen, ja det är nog vi alla men det svänger från dag till dag.

I måndags hade vi Hem & Skola möte, vi va tyvärr bara 3 st som kom, men vi beslutade att köra mötet ändå. Vi gick igenom lite saker och började spåna på vårens tema kvällar. Bokade en ny tid å då får vi planera bättre, tider är utsend till alla så jag hoppas att fler kommer då, det undrlättar ju när man ska fatta olika beslut, men dom som nu inte dyker upp få ta det som bli bestämt.

I går kom Camilla för bi så vi gick igenom vad som kom fram på mötet, en sak måste vi ta tag i snarast.
På kvällen så tog vi oss en sväng med skotrarna, jag på en och Mikael på en, svängade förbi pulka backen så barna fick åka några svängar. Mathias är helt otrolig, några äldre barn har byggt ett JÄTTE hopp i backen och den satte förstås Mathias in riktningen på, han laddade ända upp i från å sen iväg ne, han flög flera meter (4-5 m) å ni må tro han mådde gått. Hans framtids plan är att bli cross förare.
Det är roligt å höra vad barna vill bli när dom blir stor, Mathias har bara en sak i sikte medans Hampus har några saker som ha vill bli.

Ha rinkt å bokat till med rektor och skolan ang Hamups, få se vad vi kommer fram till.

Snart är det dax att fara å lämna Felicia på dagis så en annan få villa inf nattens jobb.

Good Afternoon Pictures, Images and Photos

3 kommentarer:

Linda sa...

Vad ska ni ta tag i genast??
...eller VI mena ja =)

Mamma sa...

Vill inte ta det över bloggen.

linda sa...

....öh...ok.
jag fundera på skit i det där. det är ju bara 2 much ibland.
ska bara vara vissa hit o vissa dit.
men men.....