söndag 8 juni 2008

En nu en helg har gått, sitter å väntar på att maten ska bli klar. Vi ska grilla, Camilla och Linda mf ska också komma och grilla, det blir ett litet knyt helt oplanerat, varför sitta varförsig å äta när man kan äta tillsammans.

Igår va vi till stan för att handla "lite" som man alltid säger å så kommer man hem med en massa mer. Skor till pojkarna och jag, lita kläder till Fanny och Hampus som han ska ha till skolavslutningen. Va in på barnens hus hade lovar barna att dom skulle få köpa sig en sak var men vilket folk det va, kö halva affären usch..

Önskar ibland att man kunde ha en person med som kunde hjälpa oss att ta hand om Mathias när vi är alla, för han måste ju också få följa med ibland fast det är en mardröm. Jag vet inte hur många ut brått han fick, men är livräd att han ska göra illa någon eller förstöra saker. Vi va in en snabbis på Jula bland annat, vi hade förklarat för han att han fick följa med bara han uppförde sig å hörde vad vi sa annars så skulle vi bära ut han på en gång. Vad händer tro, jo han fick syn på en bil han ville ha men vi sa nej. Kartonger flög tömde en hylla med sockar välte ut en hög med saker, skrek och slog mig, det va bara att bära iväg med han. Det är inte roligt när sånt händer,folk står å titta på en å men ser riktigt vad dom tänker men vi vet ju att han inte rå för det han menar det inte men kan inte kontrollera sig( men man blir ändå arg och besviken).

När vi väl kom hem så var det bara att fara iväg på 60 års kalas, farfar fyllde år.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

se det på den ljusa sidan alla barn får utbrott nån gång!!

Mamma sa...

Ja vet,hihihi...